nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina és G.w.M. a Párharcról

G.w.M Kulcsár Edináról.: „Nem volt ez kérdés, hogy őt választom, vele fogok megöregedni”

Hiába estek ki, győztesnek érzik magukat.

Kulcsár Edinának és Varga Márknak, azaz G.w.M.-nek kellett távoznia a Párharcból, a játékban szerzett tapasztalataikról pedig a ma reggeli Mokkában meséltek. 

G.w.M. és Edina

G.w.M. és Kulcsár Edina a Mokkában

Mint kiderült, Edináék azért vállalták a szereplést, mert remélték, az emberek véleménye ezután megváltozik róluk. „Abszolút pozitív volt a visszajelzés. Most, hogy kiestünk, olyan kommentek meg levelek jöttek a rajongóktól, hogy igazából mi ezzel már mindenhogy nyertünk szerintem – mondta a rapper, kedvese hozzátette, milyen volt visszanézni a műsort. – Azt gondolták, hogy mi vagyunk, akik mozgatják a szálakat, közben tényleg csak annyiról volt szó, hogy mindenkivel jó viszonyt ápoltunk. Érdekes visszanézni a műsort, de egyébként bárhogy is, egy nagyon jó élmény maradt.”

G.w.M. azt is megosztotta, milyen hatással volt kapcsolatukra a műsor. 

„Annyira nem volt ez kérdés, hogy őt választom, vele fogok megöregedni, és minden ilyesmi dolog, hogy szerintem nem erősített rajtunk, hanem élménnyel lettünk gazdagabbak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top