nlc.hu
Sztárok

Erős Antónia ismét odaszúrt kollégáinak

Erős Antónia: „Ha egy híradós elkezdi a saját véleményét közvetíteni, megszűnik híradósnak lenni”

A híradó műsorvezetői szerint az, hogy kinek melyik párt a szimpatikusabb, nem tartozik a nézőkre.

Idén lett 25 éves az RTL Magyarország és a TV2 is. A két csatorna nem csak a nézőkért száll versenybe folyamatosan, néha előfordul, hogy az RTL és a TV2 arcai különböző nézeteik miatt egymásnak feszülnek.

Erős Antónia

Erős Antónia (RTL sztori)

Így volt ez márciusban is, amikor a Tények híradósai, Gönczi Gábor és Marsi Anikó egy-egy videóban elmondták, kire fognak szavazni, amit a konkurens híradó vezetői, Erős Antónia és Szellő István nem hagytak szó nélkül és élő adásban szúrtak oda kollégáiknak. Antónia most az RTL Sztori sorozatban reagált a korábbi felvételre. 

„Ha azt tapasztaljuk más, híradónak nevezett műsorban vagy híradósnak nevezett műsorvezetőknél, hogy véleményt mondanak, kiállnak egy-egy politikai párt vagy vezető mellett, annak a helytelenségét jelezni kell. Ha egy híradós elkezdi a saját véleményét közvetíteni, abban a pillanatban megszűnik híradósként létezni – kollégája, István is kiegészítette. – Nem lehet kimondani bizonyos dolgokat. Aztán hogy te mit gondolsz, otthon miről beszélsz… az a te magánügyed. Ez nem tartozik a nézőkre.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top