nlc.hu
Sztárok

Erős Antónia akkor és most

Erős Antónia rövid, tüsi hajjal dobta be magát a nézők szívébe 24 évvel ezelőtt

A tanítóképző után a média világa. Erős Antóniát több mint két évtizede láthatjuk a képernyőn.

Erős Antónia 1970. október 2-án született Szigetváron. A Kaposvári Tanítóképző Főiskola elvégzése után a Kaposvári Városi Televízió riportere volt 1993–1995 között. Közben 1994–1996 között elvégezte az ELTE média szakát. 1995-től a MTV Pécsi Körzeti Stúdiójának alkalmazásában állt mint szerkesztő-riporter. Hír- és magazinműsorokban egyaránt dolgozott, az összes akkori produkcióban szerepet vállalt műsorvezetőként riporterként vagy szerkesztőként. 1998-tól az RTL Klub munkatársa, Szellő Istvánnal 2001 óta vezetik a Híradót. 2015-ben a Forbes őt választotta a 6. legbefolyásosabb magyar nőnek a médiában.

Erős Antónia akkor és most

Erős Antónia több mint húsz éve van a képernyőn (Fotó: Archívum Story-Best / Central Médiacsoport / Central/solwee)

25 éves kora óta 1-es típusú cukorbeteg. Egy Csepp Figyelem néven alapítványt hozott létre a cukorbetegség korai felismerésére és megelőzésére.

Magánéletét nagyon óvja

A híradós 1997-ben ment férjhez Tóth Lászlóhoz, akitől 2009. július 29-én megszülettek ikrei, Szonja Mária és Mátyás Iván.

Erős Antónia akkor és most

Erős Antónia 2018-ban (Fotó: Sajtóklub)

Erős Antónia nem szerepel bulvárlapok címlapján, nincsenek botrányai, 25 éve boldog házasságban él.

„Mi a jó házasság receptje? Talán az, hogy a mélypontokon is ki kell tartani, és hinni abban, hogy lesznek még boldogabb napjaink együtt. Eszemben sincs egy ideális házasságot vizualizálni, megteszik azt helyettem elegen, aztán jól el is válnak. Nálunk is vannak gödrök és vacak időszakok, de valahogy mindig átvészeljük, mert a kapcsolatunk legfontosabb alapja, hogy szeretjük egymást. Ezért, ha kell, képesek vagyunk kompromisszumot kötni, elfogadni egymás igényeit. Hosszú távú, harmonikus kapcsolatban szerintem el kell engedni az önzést, és még inkább így van ez, amikor megszületnek a közös gyerekek. Szonja és Matyi születése után tanultam meg igazán, hogy nem én vagyok a világ közepe, és ez így van jól. Ettől függetlenül úgy gondolom, egy családot egyben tartani és egészséges lelkű gyerekeket nevelni kőkemény meló” – részletezte a Meglepetés magazinnak Erős Antónia.

Nemrég bővült a család

Méghozzá egy kutyával, aki a Max nevet kapta.

Erős Antónia akkor és most

Erős Antónia akkor és most

„Leginkább Szonja és Matyi beszélték meg a férjemmel, hogy milyen kutya is lenne nekünk az ideális. Korábban találkoztunk már különféle agarakkal a barátainknál, nagyon szimpatikus, gyönyörű fajta. Amikor megtudtuk, hogy létezik egy kisebb testű, olasz változat, emellett döntöttünk. Remek a beilleszkedési képessége, mindannyiunkat ugyanúgy szeret, elfogad. Jártunk vele kutyaiskolába is, rendkívül érdekes tapasztalás volt. Sokat tanultunk magunkról, mindenkinek ajánlom, hogy ha teheti, menjen el a kutyájával iskolába. Nagyban segíti majd a jövőbeli életüket egy ilyen tanulási folyamat” – árulta el az RTL Klub híradósa.

(Nyitókép: Birton Szabolcs/solwee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top