nlc.hu
Sztárok

Erős Antónia valóra váltotta a gyerekei álmát

Erős Antóniának tíz évig könyörögtek a gyerekei, végül beadta a derekát

Az RTL Klub híradósának ikrei, Szonja és Matyi igazán kitartó gyerekek. Erről mesélt most Erős Antónia.

Ritkán mesél Erős Antónia a gyerekeiről, annyit viszont tudunk, hogy Szonja és Matyi nem sok mindenben hasonlítanak. 

 „Az ikreim két teljesen más világ… Míg a lányom precíz, kíváncsi, szorgalmas kishangya, a fiam igazi művészlélek, nagy közös játék után imádja magára csukni az ajtót, és órákig dobolni, énekelni.”

Az RTL híradósa szerint a fia habitusa jobban hasonlít rá, lánya viszont inkább csak külsőleg emlékezteti őt magára. Úgy tűnik, azért van olyan, amiben a gyerekek teljesen egyformák: mindketten roppant kitartóak. Tíz éven át kérlelték a szüleiket, Erős Antónia és férje végül tavaly májusban beadták a derekukat.

Erős Antónia élvezi Max társaságát

Erős Antónia élvezi Max társaságát (Fotó: Erős Antónia Instagram)

„Nagyon szeretjük a kutyákat, korábban is volt mindkettőnknek, de azért egy szülő ezt megfontolja, húzza a dolgot, hiszen többségében az ő dolga, felelőssége a kutya ellátása. Tavaly azonban boldogan vágtunk bele” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Erős Antónia, akinek gyerekei a családfőnél lobbiztak először.

„Leginkább Szonja és Matyi beszélték meg a férjemmel, hogy milyen kutya is lenne nekünk az ideális. Korábban találkoztunk már különféle agarakkal a barátainknál, nagyon szimpatikus, gyönyörű fajta. Amikor megtudtuk, hogy létezik egy kisebb testű, olasz változat, emellett döntöttünk. Remek a beilleszkedési képessége, mindannyiunkat ugyanúgy szeret, elfogad. Jártunk vele kutyaiskolába is, rendkívül érdekes tapasztalás volt. Sokat tanultunk magunkról, mindenkinek ajánlom, hogy ha teheti, menjen el a kutyájával iskolába. Nagyban segíti majd a jövőbeli életüket egy ilyen tanulási folyamat” – árulta el az RTL Klub híradósa, aki úgy érzi, jól döntöttek mikor Max mellett tették le a voksukat. Korábban az RTL Reggeliben is mesélt arról Antónia, hogyan osztották be a kutyasétáltatást, és hogy ez nem egy karanténkutya. 

„A tavalyi év részben elősegítette a döntés meghozatalát, hiszen úgy éreztük, most több időnk lesz arra, hogy megismerjük őt és ezáltal ő is könnyebben be tud illeszkedni, kialakul a közös napirendünk. Olyan részévé vált az életünknek, hogy ha – esetleg már ott tartanánk, hogy szabadon lehet utazni – külföldre utaznánk és nem vihetnénk magunkkal el se tudnánk képzelni hogyan bírnánk ki egy hetet nélküle” – vallotta be a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Erős Antónia. 

Antónia a kutyavállalást a gyerekvállaláshoz hasonlította abból a szempontból, hogy ilyenkor rájön az ember: nem csak ő létezik, másokkal is kell törődni. Szerinte a gyerekei életében is pozitív változást hozott Max érkezése.

Sztárok és kutyáik: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top