nlc.hu
Sztárok

Erős Antónia 1998-ban és most

Micsoda fotók! Ennyit változott Erős Antónia ruhatára és frizurája 1998 óta

Erős Antónia immár 23 éve tájékoztat minket esténként a friss hírekről. 1998 óta azonban a stílusa nagyon sokat változott. Így lett tüsi frizurás harmincasból kifinomult ötvenes.

Erős Antónia 1995-ben kezdett el dolgozni az MTV Pécsi Körzeti Stúdiójának alkalmazásában, mint szerkesztő-riporter. Hír- és magazinműsorokban egyaránt dolgozott, az összes akkori produkcióban szerepet vállalt műsorvezetőként, riporterként vagy szerkesztőként. 1998-ban szerződött le az RTL Klub csatornához, ahol kétszer is megválasztották a legnépszerűbb női műsorvezetőnek. Szellő Istvánnal 2001 óta vezetik a Híradót. 2015-ben a Forbes őt választotta a 6. legbefolyásosabb magyar nőnek a médiában. Antónia köztudottan szeret öltözködni, nézzük, hogy változott a stílusa az évek alatt.

Ki ez a rövid hajú lány?

Ami azt illeti, a karrierje kezdetén sem szerette a szolid, megszokott frizurákat, hiszen 1998-ban, amikor elkezdett az RTL Klubnál dolgozni, rövidre vágott, tüsi hajjal ismerték meg a nézők. 

Erős Antónia egyik legjobb és legrégebbi barátja Mérei Andrea műsorvezető-riporter, akivel évek óta együtt dolgozik az Egy Csepp Figyelem alapítványban, amely a cukorbetegség korai felismerésének fontosságára hívja fel a figyelmet. Úgy néz ki, ekkoriban nagy kedvenc volt a fekete szín és a farmer.

Erős Antónia, ruha, RTL Klub, akkor és most

Erős Antónia és Mérei Andrea 2001-ben (Fotó: smagpictures.com)

Antónián ritkán látni nadrágot a műsorban, de ezen a régi fotón épp egy farmernadrágban feszít. A felvétel 2007-ben készült, amikor nagy divatja volt a koptatott farmernek.

Erős Antónia, ruha, RTL Klub, akkor és most

Erős Antónia élő adás előtt (Fotó: smagpictures.com)

 

Szellő Istvánnal 1998 óta vezetik közösen a Híradót. Ez a kép 2008-ban készült róluk. A ruhák innen nézve megmosolyogtatóak, mint a legtöbb holmi ebből az évtizedből, amikor mindent mindennel felvettünk. Nem volt ez másként a műsorvezetőkkel sem, csak úgy tobzódnak a színekben és a mintákban.

A párost 23 év alatt egyedül a koronavírus tudta szétválasztani, már ami a munkájukat illeti. A két műsorvezető tavaly november 10-én volt együtt a stúdióban, a járvány pedig az ő életüket is felforgatta: egy ideig felváltva vezették a híradót biztonsági okok miatt.

Erős Antónia, ruha, RTL Klub, akkor és most

Erős Antónia és Szellő István, az RTL Híradó műsorvezető legendái
(Fotó: smagpictures.com)

Ugrás az időben újabb nyolc évet! Ez a fotó már 2016-ban készült, amikor az RTL Klub Híradója új stúdiót kapott. Erős Antónia testhez simuló, bőr ruhájába nem lehet belekötni.

Erős Antónia, ruha, RTL Klub, akkor és most

Szellő István és Erős Antónia mellett Szabados Ágnes, Rábai Balázs
(Fotó: smagpictures.com)

Olyan, mintha Erős Antónián nem fogna az idő, nehéz elhinni, hogy ezen a 2018-as fotón 47 éves a műsorvezető. Nem mintha a kor bármit is jelentene, de azt megállapíthatjuk, hogy Antónia régebben és ma is pompásan fest. Még ebben a lehetetlenül szűk, élénk színű ruhában is.

Erős Antónia, ruha, RTL Klub, akkor és most

Fotó: RTL Magyarország/Sárosi Zoltán

Ez a friss fotó pedig idén készült az Egy Csepp Figyelem Alapítvány sajtótájékoztatóján, amit az inzulin 100 éves évfordulója alkalmából tartottak. Antónia 25 éve él együtt a betegséggel, és érthető módon fontos számára a betegséggel kapcsolatos szerepvállalás. A rendezvényen egy korall színű ruhára esett a választása, ami a derekat hangsúlyozó övvel remek választás volt.

Erős Antónia, ruha, RTL Klub, akkor és most

Erős Antónia évek óta szerepet vállal a cukorbetegséggel kapcsolatos kampányokban (Fotó: smagpictures.com)

Még több sztár akkor és most

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top