nlc.hu
Sztárok

Selena Gomez gyógyszerei

Erős gyógyszerei miatt nem vállalna természetes úton babát Selena Gomez

Selena Gomeznek bipoláris zavara van. Az arra szedett gyógyszerek szervi problémákat és fejlődési rendellenességeket okozhatnak a babáknál,

Selena Gomez augusztusban beszélt arról, hogy reméli, férjhez megy majd és anyává válik. Az énekesnő nemrég a Rolling Stone-nak adott interjút, és elárulta, hogy nemrégiben ébredt rá arra, hogy természetesen úton valószínűleg nem lehet gyereke – szemlézi a 24.hu.

Azután jött számára ez a felismerés, hogy meglátogatta egy barátját, aki éppen teherbe próbált esni. Mikor a találkozónak vége lett, és Gomez visszaült az autójába, sírva fakadt, mert eszébe jutott, hogy a két gyógyszer miatt, amit a bipoláris zavara miatt kell szednie, nagy valószínűséggel soha nem lesz képes babát kihordani. Ennek ellenére a magazinnak azt mondta, valamilyen módon szeretne anyává válni.

Gomezt 2013-ban érték utol a problémák: egy szenvedélybetegeknek fenntartott traumaközpontba vonult be, mert segítségre volt szüksége. Kiderült, hogy egy ritka betegséget, lupuszt diagnosztizáltak nála, ami miatt kemoterápiát is kapott, és ami később vesetranszplantációhoz vezetett.

Az énekes-színésznő Justin Bieberrel való se veled, se nélküled románca ebben az évben tetőzött, mert először döntöttek úgy – az együtt töltött nyolc év alatt – hogy külön folytatják.  

Selena Gomez

Fotó: AFP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top