nlc.hu
Sztárok

Gáspár Virág akkor és most

Háromévesen ismerte meg az ország, igazi dívává érett Gáspár Virág

A 20 éves Gáspár Virág gyakorlatilag a kamerák előtt nőtt fel. Emlékszel, hogy festett kislányként?

Gáspár Virágot az ország a 2005-ben indult és 2010-ben véget ért Győzike Show-ban ismerte meg. A fiatal lány 20 éves korára teljesen átalakult, 20 kilót dobott le.

Gáspár Virág akkor és most

A Gáspár Család a 2000-es évek elején (Fotó: x Archívum Meglepetés/solwee)

„Ösztönzött a testvérem átalakulása, de legfőképp a szerelem. Krisztián egy jó testalkatú, helyes fiú, és nem akarok »kilógni« mellőle, így lassan egy éve eldöntöttem, hogy lefogyok” – árulta el korábban a Borsnak. 

Gáspár Virág akkor és most

Virág és Gáspár Bea (Fotó: Ványi Ákos/solwee)

Elkezdett kisebb adagokat enni, a megszokottnak a felét fogyasztotta el. Lassan elhagyta a szénhidrátot, alkoholt egyáltalán nem iszik, szinte csak vizet, a húsok mellé pedig inkább csak salátát eszik.

Gáspár Virág jövőbeni tervei

Győzike kisebbik lánya korábban egy podcastben adott interjút Lakatos Leventének, akinek többek között azt is elárulta, hogy kés alá szeretne feküdni. A több mint 20 kilót fogyó Gáspár Virág két szépészeti beavatkozást is tervez a jövőben: az orrát és a mellét plasztikáztatná.

Gáspár Virág akkor és most

Fotó: rtlklub.sajtoklub

Az interjúban Gáspár Virág a jövőbeni terveiről is beszélt: szeretne pszichológiát tanulni, emellett érdekli a divattervezői szakma is.

Gáspár Virág akkor és most

Virág és Evelin még 2018-ban (Fotó: Birton Szabolcs/solwee)

„Alapvetően érdekel az orvostudomány, különösen az emberi elme és a lélek. Izgalmasnak találom, hogy milyen sokszínűek vagyunk, mégis valahogy egyformák. Persze apám miatt is szeretnék pszichológus lenni, hiszen régóta látom, mit művel vele a mentális betegsége. Rengeteget beszélek vele erről. Nemrég pedig vettem neki egy pszichológiával foglalkozó könyvet, ami egyébként nagyon tetszik is neki. Remélem, egyszer szakemberként segíthetek majd neki, hogy leküzdje a démonjait” – mondta Gáspár Virág.

Gáspár Virág

Virág napjainkban (Fotó: Levente klubja)

A Gáspár házaspár mindenben támogatja a fiatalokat, és közös életük elindításában is igen sokat segítettek. „Mindketten kaptak egy-egy új, teljesen berendezett lakást, ahol el tudták kezdeni a közös életüket. Evelin ugyan már tavaly októberben elköltözött otthonról, kétlaki életet élnek Attilával, hol Nyíregyházán, hol a budapesti lakásban tartózkodnak, míg Virág épp a napokban bútorozott össze Krisztiánnal” – mesélte korábban Győzike.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top