nlc.hu
Sztárok

Koncz Zsuzsa a Húzós podcastben

Koncz Zsuzsa: „Elvált szülők meggyötört gyermeke voltam”

Az énekesnő volt Rónai Egon vendége a Húzós podcastben.

Az ATV Húzós podcast adásában a Kossuth-díjas poplegenda, Koncz Zsuzsa új albumának régi dalain keresztül mesél Rónai Egonnak gyerekkoráról, párkapcsolatairól, kollégáiról és még néhány olyan témáról, amiről ritkán vagy soha nem ejt szót.

Koncz Zsuzsa

Fotó: ATV

Sokan tüskésnek gondolták, hiszen mindig kedves, de rendkívül zárkózott volt. A közönség nem tudott a magánéletéről és privát szférájáról.

„Én elvált szülők meggyötört gyermeke voltam. Anya megpróbált helyettesíteni egy igazi családot. Neki köszönhetem, hogy nem volt rossz érzésem emiatt. Nem hiányzott a család másik fele. Később kaptunk egy új apukát és egy új testvért. Egy nagyszájú lány voltam, mégis zárkózott. Innen gondoltak tüskésnek. Az embernek tudnia kell, hogy meddig mehet el, ha beszél. Én soha nem beszéltem a magánéletemről. Az influenszer foglalkozáson sokat gondolkodom. Nyilvánosság előtt élik az életüket, de mi marad az életéből. Marad-e egyáltalán nekik valami? Nem vagyok a közösségi médiában, egy barátom kezeli helyettem” – mondta Koncz Zsuzsa.

A teljes beszélgetés péntek estétől látható az ATV Youtube-csatornáján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top