nlc.hu
Sztárok

Pap Dorci dominaruhája a DWTS-ban

DWTS: Szente Vajk Amszterdam vörös lámpás negyedét emlegette Pap Dorci ruhája láttán

Extrém, de egyben nagyon vadító ruhába bújt az 5. élő-show-ra az exatlonos.

Paso dobléval lépett parkettre a Dancing with the Stars 5. élő show-jában – amelyben Iván Bencéék estek kiPap Dorci és táncpartnere, Baranya Dávid. Az egykori exatlonos egy igencsak merész fellépőruhát viselt, amely leginkább egy dominaszereléshez hasonlított. A szexi, latex szerelésben sokat láttatott magából.

Pap Dorci

Pap Dorciék produkciója – Fotó: Sajtószoba

A zsűriben ülő Szente Vajk nem is hagyta szó nélkül Pap Dorci öltözékét. A rendező még az amszterdami vörös lámpás negyedre is asszociált az exatlonos táncruhája láttán. 

Pap Dorci

Fotó: Sajtószoba

 

Pap Dorci

Fotó: Sajtószoba

Kinek tűnt úgy, hogy ez az Űrgammák jubileumi 500. epizódja?” – vetette fel a kérdést zsűritársainak a rendező, utalva a páros fellépőruhájára. Majd folytatta, hogy számára mire hasonlít még Pap Dorci szettje: “Van egy furcsa utca Amszterdamban, ahol kicsit…“. De egy harmadik lehetőség is eszébe jutott: “Vagy egy békülős Valentin-nap. Valami rossz fát tett a tűzre Dorci és most megpróbál kibékülni“.

Ördög Nóra hozzáfűzte: meglepte őt, hogy zsűritársai a koreográfiára is tudtak figyelni a produkció alatt, miközben Pap Dorci ruháját látták. Erre Bereczki Zoltán így reagált: “Kénytelenek vagyunk. Legalábbis ezt fogalmazzuk meg a végén, amikor erről beszélünk“.

Pap Dorciék paso doble tánca:

Ami Pap Dorciék produkcióját illeti, megoszlott róla a DWTS zsűrijének a véleménye. Az ítészek szerint nagyon látszik az exatlonoson, hogy szorong, de szerencsére már egyre jobban tudja uralni az érzéseit a parketten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top