nlc.hu
Sztárok

DWTS: Best of Szente Vajk

Ezek voltak Szente Vajk legjobb beszólásai a Dancing with the Stars-ban

Felidézzük a legemlékezetesebb pillanatait a DWTS-ból.

Szente Vajk idén először ült a TV2 nagyszabású táncos show-ja, a Dancing with the Stars zsűrijében. A nézők többsége szerint üde színfoltja volt a műsornak a vicces, olykor humorosan odamondogató és észrevétlenül beszólogatós stílusával.

Szente Vajk,

Szente Vajk – Fotó: Sajtószoba

Íme egy “Best of” válogatás a Jászai Mari-díjas rendező legjobb mondataiból!

1.

Szente Vajk pimaszul értékelte Rubint Réka és Andrei Mangra romantikus produkcióját: “Láttuk, hogy milyen hihetetlen az összeszokottság köztetek, és eszembe jutott a házaspár, akik nagyon régóta vannak már együtt, és azért, hogy ezt a szerelmet megőrizzék, ezért minden héten egyszer elmennek vacsorázni. Gyertyafény, zene, tánc… A férj kedden jár, a nő pénteken. Így ez egy nagyon hosszú házasság tud lenni.”

2.

Bárdosi Sanyiék táncát így véleményezte: “A félreértések elkerülése végett el kell, hogy mondjuk, hogy a díszlet mögöttetek a Sydney-i Operaház, és nem az a vitorlás, amit a Sanyi szeretne megmutatni a Zsuzsinak, és ezért boldogan odaszaladnak és egy ilyen win-win alapon ‘nekem van vitorlásom’, ‘nekem ez jó lesz’, és akkor összeáll ez a kapcsolat. Szóval ez a Sydney-i Operaház volt. És valami olyasmit vizionáltam (a produkcióban – szerk.), hogy vége végre van A nürnbergi mesterdalnokoknak, és boldogan kiszaladunk 5 óra 15 perc után az Operaház udvarára, és boldogan elkezdünk táncolni, de aztán rájövünk, hogy van még két felvonás. Sanyi nem akar visszamenni, ezért a Zsuzsi elkezdi lökdösni. Valami ilyesmit éreztem ebből.”

3.

Stana Alexandra és Iván Bence produkcióját úgy értékelte Szente Vajk, hogy közben “szétcinkelte” a parasportolót, és közben a saját maga alacsony termetén is ironizált: “Egyrészről amíg le nem vettétek a maszkot, nem is tudtam, hogy ti vagytok. Másrészről bizonyos értelemben én is veled érzek (mondta Iván Bencének – szerk.), mert azért nekem is oda kellett állnom ám az Ördög Nóra mellé ott, a műsor elején! Gyerekek, komolyan, néha van olyan, hogy felhív (utalt a mellett ülő, jóval magasabb Juronics Tamásra): esni fog, és pár másodperc múlva mondom: Ó tényleg! Tehát én egy kicsit később tudom meg. De legalább több ideig süt ránk a nap, mikor elkezd esni az eső. (…) Én nem láttam ezt a sorozatot (utalt A nagy pénzrablásra – szerk.), de ez arról szól, hogy betörnek minden széfbe és chachacháznak?”

4.

Lissák Laura, Kozma Dominik és Vavra Bence tánctriója dzsungeles díszletben adott elő egy nem mindennapi hármas produkciót, mire a rendező úgy minősítette a produkciót, hogy közben odaszúrt egyet az RTL-nek. “Annyit mondok nektek: ezen a csatornán sokkal jobb a dzsungelben lenni” – utalt Szente a Celeb vagyok, ments ki innen! című kaland-reality-re.

5.

Majdnem elájultam” – mondta Gabriela Spanic a Dancing with the Stars elődöntőjében Csobot Adélék produkcióját értékelve, és ezt szemléltetni is akarta: ezért beleborult a mellett ülő Szente Vajk ölé. Mire a rendező – aki láthatóan zavarba jött a szappanoperasztár mély dekoltázsának látványától – a következőt jegyezte meg: “Nekem meg kiég a szemem“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top