nlc.hu
Sztárok

Súlyos téma ihlette Mikes Anna és Kökény Attila tangóját

Megrázó vallomást tett Kökény Attila táncpartnere, Mikes Anna – videó

Mikes Anna is bántalmazás áldozata volt, ezt a súlyos témát dolgozták fel szombat esti táncukban.

A Dancing With Stars szombati adásában Kökény Attila és partnere, Mikes Anna többek között egy tangót adott elő, és egy nagyon komoly és súlyos téma adta az ötletet a koreográfiához, mégpedig a nők elleni erőszak. Mint a produkció előtt bemutatott kisfilmből kiderült, Mikes Annának sajnos saját tapasztalatai is vannak.

“Sokan voltunk ilyen helyzetben, és nagyon örülök neki, hogy egy ilyen mély érzésű táncot táncolhatunk. Amelynek a lényege az, hogy egy ilyen szituációból ki lehet jönni, csak meg kell adni azt az esélyt, hogy közel engedjünk magunkhoz, egy olyan embert, aki ezt megérdemli” – mondta Mikes Anna.

Mikes Anna és Kökény Attila

Fotó: TV2

Kökény Attila elárulta,  óriási dolog számára, hogy ezt a témát választották, hiszen mindig nehezen érintette, ha egy nőt bántalmaznak. Hozzátette, el sem tudja képzelni, hogy mi történne, ha az ő lányát vagy menyét valaki bántaná, és elítéli azokat a férfiakat, akik elmennek a tettlegességig vagy lelki terrorban tartanak egy nőt.  

Van segítség!

Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozatává válsz, kérj segítséget! Ha sérelmedre bűncselekményt követtek el, jelentkezz bármelyik rendőrkapitányságon vagy rendőrőrsön, illetve tegyél bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top