nlc.hu
Sztárok

Porig égett Rókusfalvy Lili apósának a háza

Porig égett Rókusfalvy Lili apósának a háza

Segítséget kér a műsorvezető.

Múlt pénteken leégett Babos László festőművész háza – írta meg a közösségi oldalán Babos Zsili Bertalan, Rókusfalvy Lili férje. A tűz a garázsból indult, de pillanatok alatt átterjedt a házra és hatalmas károkat okozott.

„Autót bütykölt a garázsban apám, ekkor kapott lángra egy szikra, és terjedt át mindenhová. Nem maradt semmije, csak a munkásruhája és a telefonja a kezében! Lilinek és a gyerekeknek csak fotón mutattam meg, milyen pusztítást végzett a tűz, apám pedig meghúzza magát addig felváltva nálunk, vagy a húgomnál” – mondta a festőművész fia a Borsnak.

Rókusfalvy Lili és Babos Bertalan

Fotó: Korponai Tamás

„Oda a családunk múltja, jelene és jövője. Szörnyű és szívszorító látvány apám szobrait is látni, ahogy minden megsemmisült. Pótolhatatlan veszteség, sokkoló. Fél évszázada lakott a családi házunkban, így jó pár festményt, szobrot, megannyi értékes tárgyat halmozott fel. Ő egy igazi ‘bohém művész’ egyébként, és most is mintha fel sem fogta volna, csak viccelődik ezen!” – tette hozzá Babos Zsili Bertalan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top