nlc.hu
Sztárok

Frajt Edit akkor és most

Így él most Frajt Edit, a Szomszédok Mágenheim Júliája

Nehéz elhinni, hogy a 67. születésnapját ünnepelte a színésznő.

Frajt Edit úgy érzi, végre teljes egyensúlyba került a szakmai és a magánélete. A 80-as évek ünnepelt sorozatsztárja már nem vágyik a fővárosi forgatagra, Szentendrén talált éteri nyugalomra – írja a BEST magazin.

Frajt Edit

Frajt Edit már nem vágyik másra, mint nyugodt, kiegyensúlyozott életre – Forrás: BEST – címlap

Jól megvagyok, és a korommal is teljesen ki vagyok békülve. Ugyan begyűjtöttem néhány ráncot az idők során, de azoktól nem is kívánok megszabadulni” – vallotta be a színésznő, aki állítja: nem gubózódott be teljesen, csupán nem az a típusú ember, aki jól menedzseli magát.

Nem tudom magam ’eladni’, színházak ajtaján kopogtatni egy-egy szerepért. Hiúság vagy sem, de én inkább kivárom, hogy engem keressenek meg, mert akkor tudom, hogy tényleg rám van szükség” – vallotta be Frajt Edit, aki a Kőszívű ember fiaiban játszik az Újszínházban, mellette pedig olykor szinkronizál.

A férjével Szentendre külvárosában élő színésznő elárulta, hogy imád kertészkedni, főzni, közben pedig vezeti a háztartást és gondoskodik az 5 kutyájukról.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top