nlc.hu
Sztárok

Frajt Edit a külsejéről

Frajt Edit: „65 éves vagyok, nem nézhetek ki 25-nek, mert az nevetséges lenne”

Frajt Edit, a Szomszédok Júliája elárulta, melyik testrészével nem volt kibékülve, sőt meg is akarta műttetni.

Frajt Edit sosem akart színésznő lenni, egyszerűen belesodródott. Nem tartotta magát szépnek, az orrát is meg akarta műttetni – árulta el a Szomszédok egykori sztárja a Borsnak adott interjúban.

Frajt Edit

Frajt Edit hosszú ideig nem kedvelte az orrát – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Elmondása szerint sosem gondolta magáról, hogy gyönyörű nő. “Nem vagyok szabályos, inkább érdekes az arcom. Jó, vannak fotók, amik jól sikerülnek. Mindig problémám volt az orrommal, de végül úgy döntöttem, nem műttetem meg, mert ez így karakteres. Attól is megőrülnék, ha valami idegen anyag lenne bennem. Még a műkörmöt se bírnám elviselni. Hatvanöt éves vagyok, nem nézhetek ki huszonötnek, mert az nevetséges lenne. Miért jó, ha a háta mögött megmosolyogják az embert? Amit krémmel, kozmetikussal meg lehet csinálni, azt én is, mást nem” – vallotta be a színésznő, aki nehéz éveken van túl.

A bulvárlapnak arra a kérdésére, hogy boldog-e, Frajt Edit a következőket válaszolta: “Tulajdonképpen igen. Történnek olyan dolgok a világban, amitől nem repdesek, de ha az életemről beszélünk, akkor papírforma szerint boldognak kell lennem. Jó házasságban élek, van egy édes gyerekem, dolgozni is fogok, ez mind pozitívum nekem.”

 

Olvass még Frajt Editről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top