nlc.hu
Sztárok
Szlépka Armand akkor és most

Szlépka Armanddal nagyot fordult a világ a valóságshow óta

VV Moh 22 éves volt, amikor megismerte az ország a Való Világ 10. évadában. Csak két év telt el, de a 24 éves srác körül történnek az események.

A 24 éves Szlépka Armand, vagy ahogy a legtöbben ismerik, VV Moh a Való Világ 10. szériájának negyedik helyezettje lett.

VV Moh akkor és most

(Fotó: Sajtóklub)

Armand a valóságshow-ban egy másik szereplővel, VV Mercivel kerülgették egymást, és bár mindkettejüknek volt valakije a villán kívül, a bent töltött hónapokban összejöttek. A kapcsolatuk nem folytatódott a kiesésük után, az erős érzelmek barátsággá szelídültek. 

Az Ázsia Expressz versenyzőjeként szerepelt ismét a képernyőn. (Fotó: Trenka Attila/solwee)

Az Ázsia Expressz versenyzőjeként szerepelt ismét a képernyőn. (Fotó: Trenka Attila/solwee)

A fiatal férfinek azóta új párkapcsolata van, amit hivatalosan a közösségi oldalán vállalt fel. Barátnője nem más, mint a Nemazalány néven ismert énekesnő Halastyák Fanni.

Csak négy hónapja voltak együtt, amikor belevágtak az Ázsia Expressz harmadik évadának kihívásaiba. Ugyan a párost sokan féltették, hogy ez a verseny, és az összezártság majd a kapcsolatuk rovására mehet, a szerelmük kiállta a próbát. Pár nappal ezelőtt a fiatalok egy esküvői fotózáson vettek részt, ami több rajongójuk fantáziáját is beindította. 

„Szerencsére az Ázsia Expressz pozitívan befolyásolta a kapcsolatunkat, megerősítette a szerelmünket. Nem egy baráttal vagy egy haverral mentem ki, akinek bármit oda lehet mondani, viszont a párok veszekednek, ami velünk is megtörtént, de nem volt semmilyen negatív hatása ránk nézve” – mondta Fanni, aki szeretne a közeljövőben menyasszony lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top