nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi tartja fenn a háztartást

Berki Mazsi: „Egyedül tartom fenn a háztartásunkat”

Kénytelen bölcsődébe adni a kislányát, hogy dolgozni tudjon.

Berki Mazsi egyedül maradt a kisgyermekével, miután májusban elhunyt a férje, Berki Krisztián. Az influenszer állítja, a családján kívül senki másra nem számíthat, így muszáj dolgoznia, ezért pár napra kénytelen bölcsődébe vinni a kislányát.

Berki Renáta Mazsi

Fotó: TV2

„Az élet úgy hozta, hogy egyedül tartom fenn a háztartásunkat, én veszek szinte mindent. Anyukám és a család szokott ruhákat és mindenféle jó dolgokat ajándékozni Emmának. Ezért nem volt kérdés, hogy pár napra be kellett raknom Emmát a bölcsibe, mert képtelenség egy kisgyermek mellett dolgozni” – vallotta be a hot! magazinnak Berki Renáta, aki még mindig a Krisztiánnal közös albérletében lakik. 

„Nem olyan régóta laktunk itt együtt, csupán egy éve. Annyit dolgoztunk, jöttünk-mentünk, nem töltöttünk sok időt a lakásban. Sok emlékem van, de nem kötődnek ehhez a lakáshoz. Hálás vagyok, hogy itt tudtunk maradni a Római-parton, mert számomra fontos a víz közelsége. Nem tudom megmondani, miért nincs rossz érzésem, ugyanakkor nehéz lenne elköltözni egy kisgyerekkel” – részletezte Mazsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top