nlc.hu
Sztárok

Szegedi Fecsó a floridai árakról

Durván kiakadt a floridai árakon Szegedi Fecsó, 700 ezer forintot fizetett egy étteremben

Az üzletember megrökönyödött azon, milyen nagy ott a drágaság.

Szegedi Fecsó és menyasszonya két hónapot töltött Miamiban, ahova elsősorban azért utaztak, hogy ott szülessen meg az első közös gyermekük, Elliot. Mindemellett szeretik, hogy Floridában folyton meleg van és nagyon biztonságos. Elmondásuk szerint általában nem nézik az árakat, amikor nyaralnak, de most még szerintük is hatalmas ott a drágaság.

Fecsó

Szegedi Fecsóék egy 5-csillagos luxushotelben szálltak meg Miamiban, annak a medencéjétől jelentkezett be a Fókuszba az üzletember – Forrás: RTL / Fókusz – videó

„Olyan árak vannak, amin tényleg megrökönyödök. Az, hogy Miami Beachen akarsz parkolni egy estét egy parkolóházban, az 30 ezer forintba kerül. El akarsz menni fagyizni, egy gombóc fagyi 5-6 ezer forint. Egyszerűen eszméletlen árak vannak itt! Legutóbb például elmentünk négyen vacsorázni egy viszonylag jó étterembe, ittunk-ettünk és a végén fizettünk 700 ezer forintot. Ez nonszensz, ami itt megy, főleg Floridában!” – fakadt ki a Fókuszban Szegedi Fecsó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top