nlc.hu
Sztárok

Gáspár Zsolti megszólalt Demcsák Zsuzsa válásáról

„Remélem, még összejönnek” – Gáspár Zsolti elmondta a véleményét Demcsák Zsuzsa válásáról

Zsolti szerint Zsuzsa nagyon jó asszony.

November 21-én indul a Farm VIP legújabb évada, melyet ezúttal is Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa vezetnek. A két műsorvezető az elmúlt három évad során nagyon közel került egymáshoz, így érthető módon Zsoltinak is megvan a véleménye arról, hogy Zsuzsa és férje, Krishan elválnak

Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa

Fotó: TV2

„Zsuzsikával az évek során úgy összecsiszolódtunk, hogy mára családtag nálunk. Filoménával is jóban vannak, együtt főzőcskéznek. Nagyon kamázom, igazi jólelkű asszony – mondta Zsolti a Story Magazinnak. – Nem tudom, mi okozta köztük ezt a filmszakadást, de remélem, még összejönnek. Őket a jóisten is egymásnak teremtette. Kint voltam, amikor találkoztak és egymásba szerettek. Nekik egymás mellett a helyük.”

Zsolti arról is beszélt, milyen érzés neki, hogy kipróbálhatta magát műsorvezetőként. „Ez nekem életre szóló élmény. Három éve műsorvezetőtárs lehetek, rengeteget fejlődtem mellettük. Megtanultam, hogy az adásmenettől nem lehet eltérni, de a fejesek hagyják, hogy spontán legyek, és önmagamat adjam.” 

Story - címlap

Story – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top