nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök VIP: Rubint Rella összeomlott

Rubint Rella sírva omlott össze A Konyhafőnök VIP-ben

Bepánikolt és a mélypontra került a fitneszedző.

A kötényszerzés első napján A Konyhafőnök VIP versenyzői igyekeztek a legtöbbet kihozni magukból. Az első feladatban hagyományos magyar ételeket kellett újragondolniuk, de a feladatot az is nehezítette, hogy kizárólag vegán alapanyagokból dolgozhattak. Rubint Rellának kihívást jelentett a vegán paradicsomos húsgolyó kreatív elkészítése, és miután a séfek közölték vele, hogy nincsenek megelégedve a köreteivel, a fitneszedző-influenszer elsírta magát.

Rubint Rella

Rubint Rella A Konyhafőnök VIP-ben – Fotó: Sajtóklub

„A verseny kőkemény, és még keményebb lesz” – figyelmeztette Rellát Rácz Jenő. „Csak egy magyaros ételt kell megcsinálni hús nélkül. Tehát egy picit próbáld meg máshogy gondolni, mert tényleg lesznek kemény feladatok, és ha ez kifog rajtad, akkor mit szeretnél ettől a versenytől?! Elmondtam, hogy olyan versenyzőket keresünk, akik meg is tudnak újulni és a mélypontokról vissza tudnak jönni, és te most vagy a mélyponton” – mondta neki a séf. „Szedd össze magad, és akkor minden oké lesz!” – tanácsolta a versenyzőnek Sárközi Ákos, akinek Rella egyik körete sem tetszett.

A fitneszedző sírva omlott össze. 

„Nem tudom, hogy miért ijedtem meg a feladattól. (…) Egyszerűen nem tudtam, hogy milyen elemeket csináljak. Teljes pánikban voltam. (…) Akkor ott azt éreztem, hogy vége a világnak és nincs tovább. Leveszem a kötényt és szépen kisétálok. Azt éreztem, hogy egyre lejjebb megyek abban a bizonyos gödörben és nem tudok kimászni belőle. Nem volt még ilyen az életemben, hogy ekkora falba ütköztem volna. (…) Akkor ott tényleg annyira csalódott és magam alatt voltam” – vallott az érzéseiről utólag a kamerák előtt Rella, aki – elmondása szerint – azt tapasztalta a főzés során, hogy olyan akadályba ütközött, amit nem tud leküzdeni. 

A fitneszedző végül kapott kötényt, Bogdányi Titanillának és Ódor Kristófnak kellett elhagyni a konyhát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top