nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián exét ejtette ki Árpa Attila

A Nagy Ő: Zámbó Krisztián exét ejtette ki Árpa Attila

Az énekes a mai napig baráti viszonyt ápol Beatrixszal.

Árpa Attila A Nagy Ő első rózsaceremóniáján ejtette ki Beatrixet, aki eléggé csalódott volt, hogy ilyen hamar véget ért számára a verseny. Az ügyben Zámbó Krisztián is megszólalt, aki három évig alkotott egy párt a lánnyal.

Beatrix (Fotó: TV2)

Beatrix (Fotó: TV2)

„Hogy őszinte legyek, nagyon meglepődtünk Zsuzsikával, amikor megláttuk Beát a műsorban, aki valóban a barátnőm volt még az özönvíz előtt és a mai napig baráti a kapcsolatunk. (…) Beatrix vad és dögös külseje mögött egy igazán kedves, házias, csupa szív nő lakozik. Ő egy erdélyi lány, amivel szerintem már most sokat elárultam a természetéről. Mindent hozott magával, ami jellemző az ottani emberekre: házias, jóravaló, hatalmas lelke és szíve van. Az édesanyja a négy vér szerinti testvére mellé örökbefogadott öt árvát, akiket ő is támogat” – kezdte a Ripostnak Zámbó, aki szerint Árpa nagyot hibázott, hogy elengedte a lányt.

„Maradjunk annyiban, hogy Árpa Attila hatalmasat hibázott, amikor nem adott neki rózsát és ezzel esélyt arra, hogy megismerje őt. Azt mondom, hogy Attila nagyon jól járt volna Beával, de ez fordítva már nem feltétlenül igaz. Bea ugyanis egy nagyon karakán, önálló nő, aki szép üzleti sikereket ért el, és nem hiszem, hogy szüksége lenne egy olyan férfira, aki esetleg megpróbálná őt irányítani, vagy terelgetni. Őt ugyanis nem lehet és nem is szabad!”

Zámbó Krisztián

Fotó: Schumy Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top