nlc.hu
Sztárok

Három lány számára ért véget A Nagy Ő

„Rosszul döntött, mert én valóban miatta voltam itt” – újabb három lány számára ért véget A Nagy Ő

Ők a harmadik napon búcsúztak.

Még csak három napja tart A Nagy Ő, máris megy a klikkesedés, hatalmas viták kerekednek a lányok között, ráadásul mindenki nagyon szeretné meghódítani Árpa Attilát, aki nyilvánvalóan nem tud mindenkire ugyanannyi időt szánni. A harmadik nap végén egy rózsaceremónián mondta el, ki az a három lány, aki nem küzdhet tovább a szívéért.

Árpa Attila

Fotó: TV2

Kitti számára véget ért a verseny. „Csalódott vagyok, nem gondoltam, hogy az elején fogok kiesni. De nyilván elfogadom és tiszteletben tartom Attila döntését. Remélem, hogy megtalálom az igazit a közeljövőben.”

A bikiniben érkező Virág is búcsúzott. „Rosszul döntött, mert én valóban miatta voltam itt. Minekután nem lesz Árpáné, így a továbbiakat a rendes lánykori nevemet folytatom.”

Bea sem marad. „Nem volt még olyan, hogy engem kosaraztak ki, vagy egy férfi mondta ki a végszót. Szomorú voltam és csalódott, hogy nem engem választott. Sosem volt még ilyenre példa, de ez is elérkezett az életemben, fel fogok regisztrálni egy társkereső oldalra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top