nlc.hu
Sztárok

Neki estek a lányok Boginak A Nagy Ő-ben

A Nagy Ő: nekiestek a lányok Boginak, miután megkapta az első rózsát

Mindent megtettek a versenytársak, hogy elbizonytalanítsák Bogit.

Kiosztásra került A Nagy Ő-ben az első rózsa, amelyet Árpa Attila Boginak adott, aki némiképp túl magabiztosan mondott köszönetet érte. A lány azt reagálta, nem lepte meg, hogy ő kapta a rózsát, a többieket viszont nem érintette valami jól a szimbolikus gesztus

Bogi

Bogi – A Nagy Ő

Nem csak a kamerának mondták el a véleményüket, hanem csoportosan is neki estek Boginak, akit igyekeztek kibillenteni a magabiztosságából. 

Először azt kifogásolták a hölgyek, hogy Bogi és Attila közt hatalmas a korkülönbség. „Generációs különbség van köztetek – mondták Boginak, de nem hagyta magát. – Így van, de én abszolút hiszek benne, hogy működhet. Nem hiszek abban, hogy a kornak ekkora jelentősége kell, hogy legyen. Maga az életút, ami számít.” 

Erika pedig arra ment, hogy megkavarja a lány gondolatait. „Azt gondolom, hogy ez egy fontos momentum, hogy mindenki tudja, de elsősorban neked teszem fel Bogi ezt a kérdést. Mielőtt Attila átadta a rózsát, azt mondta, annak szeretné adni, akinek a legnagyobb szüksége van a védelemre.” 

Bogi viszont ezután is igyekezett állítani, nem bizonytalan a kapcsolatában közte és A Nagy Ő között. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top