nlc.hu
Sztárok

Magyar sztárok, akik csúnyán hajba kaptak

Nő a nőnek farkasa? – Magyar sztárok, akik csúnyán hajba kaptak

Rágalom, intrika, manipuláció – ezek a magyar sztárok úgy viselkedtek, mintha egy kígyófészekben élnének. Ha nem emlékeznél, segítünk feleleveníteni!

 

Tóth Andi és Tóth Gabi

Tóth Gabi és Tóth Andi több ízben is egymásnak estek a közösségi médiában. Az alapkonfliktus az volt, hogy Andi az Instagram-oldalán egy tequilát gyártó italcéget reklámozott, erre pedig Gabi egy zárt Facebook-csoportban kritizálta kolléganőjét a nyilvános alkoholizálásért és szexiskedésért, ami miatt Andi kiakadt rá. Az ügynek azóta több, kisebb-nagyobb utózöngéje is volt: Gabi videóban magyarázkodott, később Andi azt mondta, szerinte Gabi olcsónak titulálta őt. Andi szerint Gabi őt sosem kedvelte emberileg. „Tavaly írt pár üzenetet, amiket nem tudtam hova tenni, szóval egy idő után már nem válaszoltam rá. Elkezdte értékelni azt, amit látott, és hogy mennyire nem tetszik ez neki. Én annyit mondtam, hogy sajnálom, ez vagyok én, ezt tudom nyújtani. A Sztárban sztár alatt viszont egy kedves arcot mutatott, amit később szintén negatív cselekedetek követettek, ezeket azóta sem tudom hová rakni. Mindenesetre nem tartom vele a kapcsolatot, de nem is neheztelek rá – mondta az énekesnő egy interjúban. Azt mondta Gabi, hogy lett volna lehetőségem megvédeni magamat, de könyörgöm, ez nem egy bikaviadal, hogy meg kelljen védenem magam. Nem vagyunk mi állatok, legalábbis én biztosan nem! (…) Gabi szeret beleállni az emberekbe, de a kesztyűt a továbbiakban nem veszem fel.”

Tóth Andi és Tóth Gabi

nlc-montázs: Fotók: Trenka Attila/Fotocentral

Tóth Gabi és Köllő Babett

Tóth Andi mondatában, miszerint „Gabi szeret beleállni az emberekbe”, lehet némi igazság, hiszen Köllő Babett-tel is sokszor konfliktusba került. A Sztárban Sztár leszek! mesterei között számos alkalommal volt feszült a hangulat. Köllő Babett többször felrótta kolleganőjének, hogy ha tehetséges ember lép a színpadra, Gabi mindig önmagát látja benne, megpróbál lecsapni rá és elorozni a többiek elől, mire Gabi „lebulvárújságírózta” Babettet. Az idei évad is konfliktusokkal terhelt: legutóbb Babett egyik döntésére használta Gabi a „hülye” jelzőt, amin a színésznő érhető módon megsértődött.

A Nagy Ő Nati és mindenki

A Nagy Ő egyik finalistája, a 20 éves egyetemista, Nati gyakorlatilag mindenkivel összerúgta a port a műsorban. A lány már az első adásban komoly összetűzésbe került Virággal. Jákob Zoli éppen Natáliával csevegett, amikor hatalmas elánnal megérkezett Virág, aki a maga egyszerű módján szerette volna elrángatni a Nagy Ő-t egy kis privát beszélgetésre, Nati személyében azonban emberére akadt. „Nem viszed őt sehova” – válaszolt erényesen Nati, amin Virág eléggé ledöbbent. Végül nemcsak szavakkal estek egymásnak, hanem még lökdösődni is elkezdtek, amit Zoltán egy ideig értetlenül figyelt, majd közéjük lépett és türelemre intette Virágot. Bár A Nagy Ő-ből úgy tűnhetett, hogy Nati szándékosan provokálta a többi lányt, állítása szerint a valóságban nagyon könnyű vele kijönni, és soha senkinek nem ártana. Elhisszük?

Nagy Ő Nati, fotó: Sajtószoba

Nagy Ő Nati (Fotó: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top