nlc.hu
Sztárok

Tiah nekiment DJ Yaminának

Cicaharc a sztárvilágban: DJ Yamina és Tiah nyilvánosan összeugrottak

Tiah belekötött DJ Yaminába, aki nem hagyta magát.

A rapper Tiah és DJ Yamina teljesen más társaságban mozognak, és mint az tegnap kiderült, nem is nagyon kedvelik egymást. A lemezlovas egy hölgyről posztolt, akiről a napokban a hosszú körmei miatt cikkeztek a lapok: az érdekelte, hogy vajon a női dolgait hogyan képes elvégezni ilyen hosszúságú műkörmökkel. Tiah, aki folyamatosan posztol a női jogokról, a bullyingról, zokon vette és egy hosszú bejegyzésben írta le a véleményét.

Mutatjuk a fotót és a rapper véleményét: 

tiah

„Ezt a felettébb érdekes kérdést megkérdezhetted volna privátban is a kiscsajtól, nem kellett volna kitenni 50 ezer követő elé. De ha már sok a logika, inkább én se privátban írok neked, jó ez itt is. Nyomorult” – folytatta a IG-oldalán Tiah, majd Yamina következett. 

A DJ elmondta, hogy ez egy ártatlan kérdés volt, egyáltalán nem bántásnak szánta és nem érti, miért gondolnak többet ebbe. Később aztán posztolta, hogy a hölgy a TikTok-oldalán elmondta, egyáltalán nem bántotta meg Yamina, nincs harag az irányából. Ezután az adok-kapok személyes hangvételű lett.

Ahogy az látható, Yamina sérelmezte, hogy Tiah nyomorultnak nevezte. Mivel a rapper a karrierje óta maszkban látható a klipekben és a közösségi oldalán is, ezért a DJ azzal támadta, hogy ő a követők helyében nem adna egy olyan emberre, aki nem mutatja meg a saját arcát. 

Nem ők az elsők, akik nyilvánosan üzentek egymásnak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top