nlc.hu
Sztárok

Zenésztársával jött össze Tiah

Zenésztársával jött össze a maszkos rapperlány, Tiah

Tiah és The King BJ nem sokat árulnak el a kapcsolatukról.

A semmiből robbant be a magyar zenei világba Tiah, aki eleinte azért hordott maszkot, mert szerette volna, ha a civil élete megmarad olyannak, amilyen a hírnév előtt volt. Időközben már a védjegyévé vált az arcát eltakaró maszk, vagy éppen kendő, így még mindig nem tudjuk, hogy néz ki valójában. Az utóbbi időben többször posztolt életmódváltásáról, és büszkén megmutatja magát kevesebb ruhában is, két hete pedig egy fotóval tudatta, hogy a szerelem is rátalált. 

View this post on Instagram

Together we build our empire💀💖 #bebe

A post shared by TIAH (@real_tiah) on

Szerelme nem más, mint az ismert és elismert producer, (művésznevén) The King BJ, aki többek között az AK26 nevű formáció producere is. A rajongók örülnek Tiah boldogságának, ám sokan kérdezgetik, hogy mégis hogyan jöttek össze, és azt is többen pedzegetik, hogy ez mennyire befolyásolja majd a rapper stílusát. 

Tiah megnyugtatta a követőit, hogy attól, hogy van valakije, semmi nem fog változni, ezután is mindent belead a koncerteken, és kihozza a maximumot a zenéiből. 

Ez itt a legnézettebb klipje, nézzétek, hallgassátok:

Ez is érdekelhet:

tiah és the king bj

Tiah és The King BJ (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top