Sztárok

Megvertek egy magyar rappert Erdélyben

A zenész Székelyudvarhelyen bulizott, fogyott némi alkohol is, aztán elcsattant az első pofon.

A Mr. Missh művésznéven alkotó Demeter Mihály egy, a YouTube-ra feltöltött videón beszél a verekedés után, miközben egy tekercs vécépapírral törölgeti a vért az arcáról – írja a 444.hu. A lap szerint Demeter még múlt hét pénteken készíthette a videót a székelyudvarhelyi Mokka Kávéháznál. 

A helyszínről több felhasználó több videót is feltöltött a YouTube-ra, ezek között van olyan, amelyen még csak vidám hangulatú pezsgőzést látni, feltehetően valamivel később azonban egy pár másodperces videó szerint Mr. Missh egy több fős társasággal keveredett szóváltásba, itt már vaskosabb kifejezések is elhangzanak. 

Demeter a videón arról beszél, hogy szerinte a magyarsága miatt verték meg. A 444.hu szerint a Mokka Kávéház egyik munkatársa tagadta, hogy ez történt volna. 

Mr. Missh, azaz Demeter Mihály nem először keveredett verekedésbe (Fotó: Facebook/MisshMusic)

A rapper Instagram-oldalára később egy fotót is feltöltött, amely alá azt írta, hogy a történtek miatt elnézést kér az erdélyiektől.

A férfi ellen egyébként még tavaly nyáron vádat emelt az ügyészség, miután az egyik koncertje után megvert egy nőt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top