Sztárok

A halálba zuhant a rapper, aki egy repülő szárnyán akart klipet forgatni

Az extrém kunsztjairól ismert Jon James egy Cessna szárnyán egyensúlyozott, amikor a kisgép dugóhúzóba került. Már nem tudta kinyitni az ejtőernyőjét.

Meghalt egy kanadai rapper, aki hétfőn egy repülőgép szárnyán állva próbált videoklipet forgatni – írja a The Sun. A Jon James néven ismert Jon James McMurray hónapok óta tréningezett a veszélyes mutatványra – de a legrosszabbra sajnos így sem tudott felkészülni.

„Ahogy Jon kimászott a szárnyra, a kis Cessna megbillent, és dugóhúzóba került, a pilóta hiába próbált korrigálni – írta közleményében a rapper menedzsmentje. – Jon túl sokáig kapaszkodott a szárnyba, és amikor végül elengedte, már nem volt ideje kinyitni az ernyőjét. Miután a földbe csapódott, azonnal meghalt.”

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a pilótának végül mégis sikerült visszaszereznie az irányítást a zuhanó gép felett, így biztonságban le tudta tenni egy közeli repülőtéren. A forgatáson senki más nem sérült meg.

A 34 éves McMurray a Sziklás-hegységben nőtt fel, és ismert extrémsportoló volt. Mielőtt egy súlyos sérülés miatt zenészkarrierbe kezdett, profi síző volt, aki előszeretettel szórakoztatta barátait nyaktörő mutatványokkal a lejtőn.

Családja és felesége, az ismert Playboy-modell, Kali James a tragédia után közösségi pénzgyűjtő kampányt indított, hogy méltóképp ünnepelhessék meg az emlékét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top