nlc.hu
Sztárok

Máris összeverekedett két nő A Nagy Ő-ben

A Nagy Ő: A beköltözés után egyből tettlegességig fajult egy vita két lány között

Zoltán pár percig értetlenül nézte a történteket.

Ma este indul A Nagy Ő, melyben 17 lány küzd meg Jákob Zoltán szívéért. Már a bevonulásnál jól látható, senki sem akarta elaprózni az első találkozót a milliárdossal, ugyanis volt olyan, aki helikopterrel érkezett, más Ferrarival, egy következő pedig Kleopátraként egy férfiak által cipelt trónon ülve. Utóbbi Natália volt, aki később komoly összetűzésbe került Virággal

Virág nem először keresi ilyenformán a szerelmet, tavaly ugyanis még Árpa Attiláért küzdött A Nagy Ő-ben. „Nem váltunk el rosszban Attilával, nem gondolok rá rossz emlékként. Nem volt meg közöttünk az az átütő kémia és vonzalom, aminek kellett volna lennie” – mondta Virág arról, miért jelentkezett idén is a műsorba. Az biztos, hamar mély nyomott hagyott az üzletemberben.

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán (Fotó: Instagram)

Miután mind a 17 hölgy megérkezett, Zoli igyekezett elvegyülni a társaságukban úgy, hogy mindenkivel tudjon váltani pár szót. Éppen Natáliával csevegett, amikor hatalmas elánnal megérkezett Virág, aki a maga egyszerű módján szerette volna elrángatni A Nagy Ő-t egy kis privát beszélgetésre, Nati személyében azonban emberére akadt – írja a Bors.

„Gyere, el szeretnélek rabolni” – kezdte a Natália és Zoli közötti privát beszélgetésbe betoppanó Virág, aki ezzel a lendülettel már karon is ragadta az üzletembert és erőszakosan húzni kezdte.

„Nem viszed őt sehova” – válaszolt erényesen Nati, amin Virág eléggé ledöbbent. Végül nemcsak szavakkal estek egymásnak, hanem még lökdösődni is elkezdtek, amit Zoltán egy ideig értetlenül figyelt, majd közéjük lépett és türelemre intette Virágot.

„Láttam, hogy Nati nagyon tüzes, úgyhogy jobbnak láttam, ha én kérek Virágtól egy kis türelmet. Megmondom őszintén, féltettem a rózsákat a ruhán” – fogalmazott Zoli, aki már azt hitte, sikerült lecsillapítani a kedélyeket, de Virág visszatért és jól láthatóan arra készült, hogy ráüljön Natira, így kitúrva őt a kanapéról. A szőke lány ekkor közölte vele, hogy a következő mozdulatnál tényleg letépi a ruhadíszként szolgáló virágokat riválisa szettjéről. 

Magyarország 37. leggazdagabb embere most így emlékezett vissza a történtekre a Borsnak. „Nagyon figyeltem arra, hogy aznap este minden lánnyal ugyanannyi időt töltsek, mert nem szerettem volna rossz érzést kelteni egyikükben sem. Ennek ellenére voltak konfliktusok, köztük ez az ominózus Nati-Virág csörte is. Tapasztalatból mondom, hogy az ilyesminek nem szokott jó vége lenni. Két korábbi barátnőm között már láttam elszabadult indulatokat és ha lehet, többé nem szeretnék egy ilyen háború középpontjában állni. Az tetszik, hogy harcolnak értem a lányok és bírom az amazonokat is. Ez a kis civakodás még nem lépte át azt a határt, ami már elfogadhatatlan, ezért nem is fogtam egyikőjük pártját sem és nem is estek ki a szívemből. Annyi biztos, hogy egyiküket sem haragítanám magamra szívesen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top