nlc.hu
Sztárok

Bradley Cooper filmjei

Bradley Cooper lesz az új Spielberg-film sztárja

A San Franciscó-i zsaru című 1968-as krimi nyomán forgatja legújabb filmjét Steven Spielberg, melynek főszerepét Bradley Cooper kapta.
Bradley Cooper

A San Franciscó-i zsaru címszerepét, Frank Bullitt nyomozót annak idején Steve McQueen alakította, a most készülő produkcióban pedig Bradley Cooper bújik a bőrébe. A Variety.com szerint Spielberg valószínűleg egészen másként meséli majd el Bullitt történetét.

Az eredeti filmben McQueennek egy besúgót kell védenie, hogy tanúskodhasson a maffia ellen. A besúgót azonban megölik és Bullitt nyomozni kezd a halála ügyében.

Az 1968-as Warner Bross.-film arról volt híres, hogy a filmtörténet egyik legizgalmasabb autós üldözését rendezték meg benne, McQueen maga vezette a Ford Mustangot, amelyen több módosítást is elvégeztek a kaszkadőrjelenetekhez.

A négymillió dolláros költségvetésből forgatott film egyébként nagy sikert aratott a mozikban és a kritikusok körében is, a jegyeladásokból 42 millió dollár (16,5 milliárd forint) folyt be, és a legjobb vágásért Oscar-díjat is kapott.

Az egyelőre cím nélküli Spielberg-filmben Bradley Cooper, aki alig változott 20 év alatt producerként is közreműködik, további érdekesség, hogy McQueen fia, Chad McQueen és unokája, Molly McQueen pedig executive producerként dolgozik a stábbal.

Forrás: MTI/nlc, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top