nlc.hu
Sztárok

Koraszülöttként jött világra Agárdi Szilvi

Agárdi Szilvi: „Isteni csoda, hogy élhetek”

Újszülöttként három nap alatt háromszor élesztették újra.

Agárdi Szilvi a szüleivel együtt valóságos csodának tartják azt, hogy a születése után életben maradt. Az énekesnő koraszülöttként jött a világra, és az azt követő három napban háromszor is újraélesztették – írja a Blikk.

Agárdi Szilvi

Koraszülött baba volt Agárdi Szilvi – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Anya egy orvosi műhiba áldozata lett egy műtét során, emiatt idő előtt, 6 hónapos terhesen kellett engem megszülnie. 1015 grammosan jöttem világra, az orvosoknak pedig azonnal el kellett szakítaniuk anyukámtól” – mesélte a bulvárlapnak Agárdi Szilvi. A megszületését követő 72 óra az életéért való küzdelem volt.

Háromszor is újra kellett éleszteniük az orvosoknak, de végül sikerült. Úgy érzem, isteni csoda, hogy élhetek, és azóta is érzem, hogy a Jóisten mindig mellettem van, és vigyáz rám” – mondta az énekesnő, aki a mai napig hálás az orvosok és a nővérek munkájáért. “Igaz, a koraszülés miatt lettem látássérült, majd pár éve már teljesen vak, de az élet, amit élhetek, az csodálatos” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top