nlc.hu
Sztárok

Agárdi Szilvi visszakaphatja a látását

Agárdi Szilvi: „Várom, hogy eldobhassam a fehér botot” – egy műtét mentheti meg a szeme világát

Agárdi Szilvi bízik benne, hogy ismerőséhez hasonlóan ő is visszakaphatja a látását.

Agárdi Szilvi gyengénlátóból négy nap alatt vakult meg teljesen, éppen másfél évvel ezelőtt. Az énekesnő annak idején bevallotta, miután elvesztette a szeme világát, nehéz volt megemésztenie, hogy szinte teljesen egyedül maradt, a barátai ugyanis eltűntek mellőle a bajban. A szerelem azonban rátalált, Gergő pedig mindenben támogatja.

Nemrég újra felcsillant a remény, hogy visszakaphatja a látását, egyik sorstársán ugyanis sikeresen hajtottak végre egy beavatkozást, az ismerőse pedig eldobhatta a fehér botot. Szilvi is erre készül, ám ezt egy hosszadalmas vizsgálat előzi meg, amelyen kiderül, hogy műthető-e.

Agárdi Szilvi

Fotó: Olajos Piroska

„Nemrég kezdeményeztem egy nagyobb orvosi kivizsgálást. Ez egy nagyon hosszadalmas procedúra lesz, de szeretném bevállalni, hiszen a szemem világa a tét. Egy pupillatágítóval fogják hosszú órákra, lehet, hogy fél napra kitágítani a szemem. Orvosi könnyel csepegtetnek folyamatosan a szemembe, hogy ki ne száradjon. Ez szörnyen hosszú, de igazából én semmit sem érzek majd belőle” – kezdte a Borsnak Agárdi Szilvi. 

Óriási a tét, hiszen az első vizsgálaton múlik, vajon tudjuk-e folytatni a beavatkozást. Az első alkalommal ugyanis fény derül arra, hogy van-e értelme tovább dolgozni, vagy már menthetetlen az állapotom.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top