nlc.hu
Sztárok

Agárdi Szilvi a házasságáról

Agárdi Szilvi nem féltékenykedik, pedig többen megkörnyékezték már a férjét

Habár nem látja, tudja, milyen jóképű a szerelme.

Agárdi Szilvi életébe másfél évvel ezelőtt beköszöntött a nagy Ő. Gergő tavaly januárban kérte meg az énekesnő kezét, majd nyáron egybe is keltek. A pár teljes harmóniában él együtt Szilvi családjával. Mindenkinek megvan a maga feladata, és mint az énekesnő mondja, még sosem veszekedtek a párjával. 

Agárdi Szilvi

Fotó: Nagy Zoltán

Habár Gergőt több hölgy is megkörnyékezte, Szilvi egyáltalán nem enged teret a féltékenységnek, hanem maximálisan megbízik kedvesében. 

„Mi az elején megbeszéltük, hogy a féltékenység nem lesz jelen a kapcsolatunkban, persze egy egészséges féltékenység van, de hát az mindenhol akad – kezdte a Story magazinnak Szilvi. – Mi hiszünk magunkban, a szerelmünkben, és vannak előttünk jó példák, a szüleink, nagyszüleink házasságai, de a legfontosabb, hogy szeretjük egymást és megbízunk egymásban. Viccesen szoktuk mondani, hogy muszáj is, hiszen én nem tudom elolvasni a telefonján az üzeneteket, ő pedig nem tudja kezelni az elsötétített mobilomon azt a programot, ami felolvassa az én sms-eimet, leveleimet. De persze ez csak tréfa, hiszen hogyne bíznék abban a férfiban, aki egy vak lányt vett feleségül, aki szó szerint fogja a kezemet, aki annyit alkalmazkodott, mint ő, és aki észreveszi, hogy elfogyott a kedvenc joghurtom, és a munkából hazafele hoz nekem egyet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top