nlc.hu
Sztárok
Klippremier: nálunk debütál Paulina új dala

Klippremier az nlc-n: újabb ütős slágerrel jelentkezik Kocsis Paulina

Új dalában ismét egy szaftos témával jön elő, a tőle megszokott humorral és könnyed bájjal fejtve ki véleményét egy kapcsolatról, amely egy korábbi meg nem értettség után fonódott szorosra.

Kocsis Paulina új dala egy játék, amit egy valós történet ihletett. Az emberi játszmákról szól, amelyek olykor nagyon fura képleteket produkálnak.

Kocsis Paulina

Fotó: Paulina

„Egy exem kérte ki a véleményemet a jelenlegi kapcsolatáról, ami azért volt komikus számomra, mert korábban kifejezetten negatív véleménye volt a lányról. Megkérdezték, mit szólok hozzá; hát írtam egy dalt a véleményemről. Természetesen senkit nem szeretnék megbántani, és semmilyen személyeskedés nincs ebben, csak egy kis művészi túlzással reagáltam a helyzet nyakatekertségére” – meséli a fiatal énekesnő, dalszerző.

A Jajdogálni fogsz filmszerű klipjében ismét tanúi lehetünk az X-Faktorban ismertté vált Paulina színészi tehetségének, hiszen mimikájával és játékával egy személyben viszi el a történetet, miközben egy pillanatig sem unatkozunk. Izgalmas és magával ragadó a klip és a dal is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top