nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó reagált a VV-bakira

Nádai Anikó reagált a VV-bakira: „Örülök, hogy nagyobb a műsor visszhangja, mint a VB-nek”

Hosszú posztban adott magyarázatot.

Nádai Anikó a ValóVilág11 első adásában bakizott, méghozzá úgy, hogy ő maga a képernyőn maradt, a hang viszont már a villából jött. Sokak szerint bosszankodott valamin, ám most tisztázta a félreértéseket.

Nádai Anikó

Fotó: Instagram

„Vicces volt ma reggel, amikor felébredtem, és azzal szembesültem, hogy szinte MÉM lettem a Tiktokon és mindenki arról beszél, hogy vajon mi történhetett tegnap este. Na jó… először annyira nem nevettem, de örülök, hogy nagyobb a műsor visszhangja, mint a VB-nek.
Akár össze is lehetne keverni, tegnap este én voltam a part mentén az edző, akire nem hallgatnak a játékosai. Viccet félretéve, adódott egy kis technikai probléma, természetesen nem ez volt az első, sem az utolsó ilyen, ez az élő adás varázsa. Nem a villalakókra haragudtam és még csak nem is a munkatársaimra, egyszerűen csak a helyzetre, hiszen maximalista vagyok, aki igyekszik mindenből a legjobbat kihozni. Reméljük, legközelebb menni fog és nem tréfál meg minket a technika ördöge” – írta Instagram-oldalán a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top