nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó 4 hónapja szült

Nádai Anikó fürdőruhában mutatta meg szülés utáni alakját

Alig telt el négy hónap második gyermeke születése után, Nádai Anikó máris visszatért dolgozni, és nem mellesleg remek formában is van.

Nádai Anikó szerencsés csillagzat alatt született: alig négy hónappal második kisfia megszületése után munkába állt, és tökéletes alakot is mutatott – szúrta ki a Bors.

Nádai Anikó szülés utáni alakja

Fotó: RTL / Sajtóklub

A kétgyerekes anyuka a kis Alex születése után hamar visszarázódott a normális kerékvágásba, párjával már több közös programot is szerveztek maguknak, legutóbb egy fürdőben jártak, ahol fürdőruhában mutatta meg szülés utáni alakját.

„Szerencsés vagyok, mert Peti és a családja sokat segít a baba körül. Alex nagyon jó baba, eleinte picit hasfájós volt, de most már egyre többször sikerül nyolc-kilenc órát átaludnia. A nagyobbik fiam, Patrik is lelkesen segít: a múltkor, amikor sírt a baba, odament hozzá, majd addig bohóckodott előtte, amíg Alex el nem kezdett nevetni” – mondta Nádai Anikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top