nlc.hu
Sztárok

Németh Kristóf a válásáról

Németh Kristóf: „Azt mondtuk, ha a házasságunk nem volt tökéletes, legalább a válásunk legyen az”

Apaságról, a család, a munka és a magánélet szétválasztásáról mesélt Németh Kristóf a Mesélj, Anyukám! legújabb részében.

Magyarország első édesanyáknak szóló podcastjában Zubor Rozi, Endrész Timi és Lugosi Dóri triója elsősorban arra volt kíváncsi, miként tudja menedzselni a mindennapokat a színházigazgató színész, aki elsősorban kétgyermekes apuka. Lőrinc (Lóci) nagyfia már 15 éves, Levente pedig 3 esztendős.

Németh Kristóf nem titkolta, hogy voltak félelmei Levente születése előtt. „Arra gondoltam, hogy vajon fogom-e tudni úgy szeretni, mint a szívem csücskét, a nagyfiamat” – mondta a színész, aki aztán persze megnyugtató választ kapott aggodalmaira.

Németh Kristóf

Fotó: RTL / Sajtóklub

Kristóf arról is beszélt az Éva magazin podcastjában, hogy az apaság lelkileg teljesen megváltoztatta a hozzáállását az élet minden területéhez. „Rájöttem, hogy a gyerekekről, a családról szól minden, az összes többi pedig csak ezt a célt szolgálja” – mondta a Fórum Színház igazgatója. Az első gyerek érkezésekor Kristóf változtatott a szakmai életén is. „Akkoriban hagytam fel a klasszikus színházi léttel, hogy magánzóként a saját magam ura lehessek és ne arról szóljanak a napjaim, hogy este soha nem vagyok otthon. Nem véletlenül építettem fel úgy az életem, hogy a munka a család bioritmusához igazodjon” – magyarázta a színész.

Kristóf őszintén beszélt arról az időszakról is, amikor első feleségével elváltak és ez alapjaiban változtatta meg az apaszerepét. „Azt mondtuk, hogy ha a házasságunk nem volt tökéletes, legalább a válásunk legyen az” – mondta Kristóf, utalva arra, hogy a szétválás baráti módon történt.

Elmesélte azt is, hogy második feleségével, Zitával már évekkel azelőtt ismerték egymást, mielőtt az első randevúra sor került volna. „Lócival jártunk fürödni egy szállodába, ahol Zita dolgozott, és mi hárman azonnal összebarátkoztunk. Így aztán mire megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy elhívom randizni Zitát, ő már bizalmi viszonyban volt Lócival. Meg is kérdeztem a fiamat, hogy mit szólna, ha találkoznék Zitával” – elevenítette fel a kapcsolatuk hajnalát Kristóf. Összesen három évet vártak arra, hogy mindketten szabadok legyenek és beteljesüljön a szerelmük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top