nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence sokat komolyodott

Istenes Bence a régi önmagáról: „Nagyhangúnak, harsánynak, hiperaktívnak, soknak látom magam”

Egykori önmagát nagyhangúnak és „soknak” érzi, úgy véli, hogy 35 éves korára már nagyobb súlya van szavainak.

Istenes Bence az utóbbi időben saját maga producere és rendezője. Az IstenEst podcast – amely az idei JOY Social Media Award #Bestofpodcast díját is elnyerte – óriási népszerűségnek örvend. „Mivel az IstenEst az enyém, én határozom meg, ki legyen a vendég, milyen témák legyenek terítéken, hogyan nézzen ki a műsor felépítése. Óriási szabadságot ad. Azt a fajta szabadságot, amire mindig is vágytam” – jelentette ki a műsorvezető, podcaster, cégvezető. 

Hozzátette: az elején elsősorban fiatalok voltak jelen csatornáján, aztán tudatosan kezdett olyan komolyabb vagy mélyebb témákkal is foglalkozni, ami a saját generációja körében is tud működni. „Ma már nagyon színesnek mondanám az állandó hallgatóságot. Sosem a nézettség irányít. Ha irányít is valami, az a belső ösztön és a saját érdeklődési köröm.”

Istenes Bence

Fotó: Trenka Attila

A korosztályokkal kapcsolatban a magazin rákérdezett arra is, hogyan látja régi önmagát a lassan 15 éve a pályán lévő műsorvezető. „Nagyhangúnak, harsánynak, hiperaktívnak – soknak látom magam. 35 éves koromra sokkal több gát van bennem, illetve a kontroll is az életem része lett, hiszen már nem engedek meg magamnak bármit. Ma már úgy érzem, sokkal nagyobb nyomot hagy egy-egy kimondott szavam vagy éppen tettem, mint mondjuk a karrierem kezdetén. Sokat formált rajtam az apaság és a kor is” – válaszolta Bence.

A podcast is sokat változtatott Bence hozzáállásán a mindennapokhoz. „Az elmúlt években meghúztam egy határt, hiszen már nem beszélünk a gyerekeinkről, és nem is mutatjuk meg őket, de az IstenEst témái között sok párkapcsolati téma kap helyet, ami úgy érzem, még belefér. Az apasággal kapcsolatos kérdések, a monogámia vagy a spiritualitás mind-mind olyan témák, amik minden embert érintenek” – nyilatkozta a JOY-nak.

Az interjúban arról is kérdezték, hogy mi most a legfontosabb Bence számára a szakmai életében. „Úgy szeretnék együtt lenni emberekkel, hogy valóban figyelek rájuk, hogy halljam az élettörténetüket. A magánéletemben és a karrieremben is arra szeretnék törekedni, hogy az előttem álló években sokat utazzak, élményeket szerezzek, hogy még jobban megértsem a körülöttem lévő világot. Az idő a legnagyobb kincs. Idő kell a sikerek, a kudarcok valódi megélésére, akárcsak ahhoz, hogy valóban éljünk” – mondta el Istenes Bence.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top