nlc.hu
Sztárok

Takács Zsuzsi gyászolt A Konyhafőnök VIP alatt

„Alig bírtam visszafogni, hogy ne zokogjak” – Takács Zsuzsikát A Konyhafőnök VIP forgatásán érte veszteség

Nem jött jókor az életébe a műsor.

Zámbó Krisztián menyasszonya, Takács Zsuzsika esett ki A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában. Az RTL Reggeli vendégeként elmondta, élvezte a műsort és bár mindennap főz, most kilépett a komfortzónájából, mivel otthon inkább magyaros ételeket készít. 

Takács Zsuzsi

Takács Zsuzsi a Reggeliben

Viszont nem csak ez okozott neki nehézséget a műsor alatt. 

Sajnos nem jó időzítés volt az életemben ez a verseny, mert nagyon szerettem volna jól teljesíteni, sokkal jobban, mint ahogy teljesítettem. Szerettem volna erre felkészülni, én nagyon szeretem a versenyhelyzeteket, mint volt sportoló – kezdte Zsuzsika. – Sajnos a verseny előtt pár hónappal a nagymamám kórházba került és nekem onnan elindult egy lavina. Bejöttem a versenyre, hazamentem, átöltöztem, mentem a nagymamámat ápolni, látogatni, hazamentem, megfőztem, elláttam a háziállatainkat. Három-négy óra alvásokkal próbáltam ezt végig csinálni és nem mutatni azokat az érzelmeket, amik valójában a lelkemben voltak és nyomták a szívemet. Sajnos eltávozott a nagymamám, pont a verseny közben. A mama volt az egyik legfontosabb személy az életemben, volt sokszor, hogy alig bírtam visszafogni, hogy ott ne zokogjak. Megpróbáltam nem mutatni.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top