nlc.hu
Sztárok

Dudás Miki messziről elkerülné Szorcsik Vikit

Farm VIP: „Ti olyan lányok vagytok, akiket én inkább elkerülök” – mondta Dudás Miki Szorcsik Vikinek

Mondjuk úgy, hogy Smaltig Dalma és Szorcsik Viki nem jönnek ki túl jól a többiekkel.

Már a Farm VIP első napján is feszültség volt a piros csapat tagjai között, annak ellenére, hogy ők nyerték meg az első játékot és azóta is a parasztház kényelmét élvezhetik. Azóta csak sokasodtak a konfliktusok és ahelyett, hogy megbeszélnék, tovább stresszelnek rajta. A csütörtöki részben úgy döntöttek, kibeszélik a problémát, de csak újra összevesztek. 

Dudás Miki azzal érvelt, hogy Smaltig Dalma és Szorcsik Viki nem tud azonosulni a többi csapattaggal, kívülállónak tűnnek és ez valószínűleg azért lehet, mert mindig csipkelődnek, ami nem mindenkinek tetszik.

Szorcsik Viki vs Dudás Miki

Fotó: TV2

„Most megint kiderült, hogy nektek van konfliktusotok velünk. Amit te most mondtál, azt nem tudtam volna így elmondani, mert nekem nincs bajom veletek” – mondta a színésznő, mire a sportoló visszavonulót fújt, de már késő volt.

„Ezért nem is akarok veletek beszélgetni, mert most is felugrottál és nekem estél. Ti olyan lányok vagytok, akiket én inkább elkerülök” – zárta a beszélgetést Dudás Miki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top