nlc.hu
Sztárok

Farm VIP: Tuvic Aleksandra az első kieső

A Nagy Ő egykori sztárja esett ki elsőként a Farm VIP-ben: „Megtanultam, milyen szűkölködve élni, ez még jól jöhet az életben”

Tuvic Aleksandra maradt alul a párbajban.

Farmgyűlést kellett tartania a Farm VIP Sárga csapatának, mivel a Piros csapat nyerte a termelési versenyt. Habár senkire sem szerettek volna útilaput rakni, valakire muszáj volt. Végül Görgényi Fruzsina kapta a legtöbbet. A színésznő mielőtt döntött volna arról, melyik csapattársát hívja ki párbajra, Visváder Tamással átbeszélte, hogy ki ellen lenne esélye.

Görgényi Fruzsi végül a korábbi Nagy Ő-ben szereplő Tuvic Aleksandrát hívta ki párbajra. A megmérettetés során egy tojást kellett kitartaniuk a kézfejükön. A színésznő jobbnak bizonyult ebben a feladatban, így Szandinak kellett elsőként távoznia a Farm VIP-ből.

Tuvic Aleksandra

Tuvic Aleksandra a Farm VIP 3. első kiesője – Forrás: TV2 / Farm VIP – videó

„Nyilván szomorú vagyok, hogy el kell köszönjek tőletek, de engem otthon vár azért egy jó élet. Nem vagyok annyira elkeseredett, hogy haza kell menjek” – mondta búcsúzóul.

Demcsák Zsuzsának arra a kérdésére, hogy mit adott neki a farmon töltött 4 nap, a következőket válaszolta Tuvic Aleksandra: „Megtanultam azt, hogy milyen szűkölködve élni, ez még lehet, hogy jól fog jönni az életben. Reméljük, hogy nem, de felkészültem arra, hogy ha esetleg visszatérnénk a nomád életbe, akkor megálljam a helyemet”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top