nlc.hu
Sztárok

Görgényi Fruzsi megsiratta Nyertes Zsuzsát

Farm VIP: Görgényi Fruzsi megsiratta Nyertes Zsuzsát, a csapattársai nem álltak ki mellette

Görgényi Fruzsi alakítása nem a tervek szerint sült el.

Hétfő este folytatódott az újabb termelési feladat a TV2 Farm VIP-ben: fokhagymával és vöröshagymával kell dolgozni a csapatoknak. Egy váratlan fordulatnak köszönhetően 2-2 csapattag látogatást tehet az ellenfélnél, hogy felmérje az erőviszonyokat és – akár – ellessen egy-két praktikát. A pirosaktól Dalma és Viki érkezik a pajtába, míg a sárgák Cookyt és Fruzsit küldik látogatóba az ellenfélhez. A sárgák próbálják előadni, hogy komoly lemaradásban vannak, ám ez a kis színjáték olyan jól sikerül Görgényi Fruzsi részéről, hogy többeket megsirat: Nyertes Zsuzsa sajnálja meg őt leginkább, búcsúzóul még egy nagy fazék levest is adnak nekik.

Bár az ötlet csapatszinten érkezett, utólag többen nem értenek egyet vele, a pirosak pedig mit sem sejtenek a fondorlatról. Fruzsi eddig is némileg kívülálló volt a sárgák között, és most az sem biztos, hogy ez az egyébként furfangos ötlet az előnyére válik majd.

Görgényi Fruzsi Nyertes Zsuzsa

Fotó: TV2

„Amikor elkezdtem sírdogálni, még nem tudtam, hogy ebből mi lesz, de közben az is megfordult a fejemben, hogy ha ezt nem csináljuk végig, akkor csalódást okozok a csapatomnak, akiknek van egy ilyen elvárása felém, hogy én meg előadom a hattyú halálát. Hirtelen, ott, amellett döntöttem, hogy ha már belekezdtünk ebbe a játékba, akkor végigvittem” – mondta Fruzsi a színjáték után, több csapattársa azonban a büszkeség helyett inkább szégyellte magát. 

„Akkor elkezdtem szégyellni magam, amikor láttam, hogy Nyertes Zsuzsa sírni kezd. Ha Zsuzsa nem sír, akkor tök jó, hogy Fruzsi ilyen jó színésznő, de ezt még egyszer én nem szeretném csinálni” – árulta el Cooky, és Visváder Tamás is elmondta a véleményét. 

„Lesokkolódtam, mert nem gondoltam, hogy Fruzsi ekkorát alakít. Nekem az volt az elméletem, hogy menjen fel, egy kicsit sírjon, hogy mi van, ha megint veszítünk, akkor ő kiesik. Az egyenesen rosszul érintett, hogy éppen Nyertes Zsuzsit találta be ezzel a témával, mivel Zsuzsikám, ő egy tündér, mindenkit nagyon a szívén visel.”

A pirosaknál Dalma egyből feldobja a színészi alakítás lehetőségét Fruzsi részéről, a pirosak azonban megvétózzák ezt az opciót, annyira megsajnálják a fiatal színésznőt. Kérdés, hogy reagálnak Dudás Mikiék, ha kiderül, hogy Fruzsi és a csapata csak eljátszotta a drámát és persze az sem kizárt, hogy a sárgák békés mindennapjaira is ráteszi a bélyegét a dolog. A keddi adásban ráadásul a termelési verseny végeredményére is fény derül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top