nlc.hu
Sztárok

Mischinger Péter és Szorcsik Viki pere

Évekig kész harcolni Szorcsik Vikivel Mischinger Péter: „Lényegében egy metoo-botrányba keveredtem”

A Farm VIP után a bíróságon találkoznak majd újra.

Tovább tart a harc a Farm VIP 3. játékosai között, akik annak idején a TV2 kamerái előtt feszültek egymásnak. Mischinger Péter azt sérelmezi, hogy Szorcsik Viki agresszív embernek kiáltotta ki őt, akitől félni, rettegni kell. A 38 éves sportoló állítja: soha nem lépett fel erőszakosan a színésznővel szemben, éppen ezért nem is hagyja, hogy egy metoo-botrányt varrjon a nyakába. Mischinger most a bíróságon harcol az igazáért. Ugyan még kezdetét sem vette a tárgyalás, de a sportolót már most megviselik a történtek.

Mischinger Péter és Szorcsik Viki,

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a Farm VIP-ben – Fotó: Sajtószoba

„Én nem abuzáltam senkit! (…) Ez az ügy nem holmi gyerekes sértődésből fakad. Nem célom lejáratni, megalázni a Vikit. (…) Csupán azt szeretném kimondatni, hogy hazugság volt, amit rólam állított, hiszen súlyos vádakról van szó! Lényegében egy metoo-botrányba keveredtem. Nem hiányzik, hogy valótlanságok állítása miatt derékba törjön a karrierem, ráadásul az abúzus komoly vád” – magyarázta a Story magazinnak Mischinger Péter, aki felkészült arra, hogy akár évekbe is telhet, míg tisztára mossa a nevét. Ügyvédje szerint elég jó esélye van a győzelemre.

Szorcsik Viki amúgy képtelenségnek tartja a vádakat, és nem enged a maga igazából.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top