nlc.hu
Sztárok

Mischinger Péter bíróságra viszi Szorcsik Vikit

Mischinger Péter hivatalosan is elindította a rágalmazási pert Szorcsik Viki ellen

A színésznő nem kért elnézést a kijelentéseiért, a sportolónál pedig betelt a pohár.

Szorcsik Viki nagy nyilvánosság előtt erőszakos viselkedéssel vádolta meg Mischinger Pétert a Farm VIP 3. évadának egyik adásában. A színésznő azt mondta, megijedt csapattársától: a férfi elismerte, hogy vehemensen beszélt, de állítja, ebben nem volt több. Később lehetőséget adott Szorcsiknak, hogy elnézést kérjen tőle a vádak miatt, ám ez nem történt meg, Mischingernek pedig elfogyott a türelme és bíróságra vitte az ügyet.

Mischinger Péter vs Szorcsik Viki

Fotó: TV2

„Jelenleg ott tartunk, hogy az ügyvédem beadta az iratokat, erről megkaptam a hivatalos papírokat, vagyis elindult a rágalmazási ügy. Én annak örültem volna, ha Viki belátja, hogy miért probléma az, amit rólam állított, de nem így lett. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy éppen itt kaptunk mindketten lehetőséget arra, hogy nyilvánosság előtt beszéljünk, de én úgy döntöttem, hogy nem adok neki teret arra, hogy kiforgassa a szavaimat, ő pedig külön-külön nem vállalta a beszélgetést, vagyis visszamondta” – részletezte az egykori Exatlon-játékos a Dikh Rádió Süss fel nap! című műsorában, a Borsnak pedig a következményekről is beszámolt.

„Ahogy én ismerem Vikit, ő most borzasztóan sértődött és nem is érti, mi is ez az egész. Ezen felszívta magát és ezért is lépett vissza. Ahogy én látom, ő ezt a személye elleni támadásnak érzi, de valójában nem erről van szó. Én azért harcolok, hogy ez a jelenség ne váljon normálissá, és úgy tűnik, hogy ezzel én vérig sértem. Ugyanakkor nagyon kellemetlen, hogy ő azóta is ismétli önmagát, sőt olyan újabb valótlan állításokat ránt elő, amiket a fejemre próbál húzni. Gondolok itt arra, hogy állítása szerint engem kizártak az Exatlonból agresszió miatt. Ez nem így történt, sőt abban az évadban, amelyben a feszültségem volt, én maradtam bent legtovább a kihívók közül.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top