nlc.hu
Sztárok

Money or Love: adás után jött össze Aiden és Szandra

Money or Love: a műsor után összejött Aiden és Szandra

A játék alatt is szimpatikusak voltak egymásnak, de adás után teljesedett ki a szerelmük.

Bazsi és Petra győzelmével ért véget a két és fél hónapig tartó Money or Love. „Egyszer-kétszer fordult meg a fejemben, amikor ránéztem a dollár jelre, hogy esetleg miért választanám azt. Ilyenkor eszembe jutottak azok a momentumok, amikor nagyon magam alatt voltam, mert összevesztünk, és hogy mi miatt vesztünk össze… a féltékenység, hogy kint nekem ezzel problémám lesz. De idebent is meg tudtuk oldani, így azt gondolom, ez kint is menni fog. Így igazán nem volt kérdés, hogy a szerelmet választom” – vallotta be Petra, aki párjával együtt a szerelmet választotta.

Azonban nem csak ők győztek: a játék után összejött Aiden és Szandra, akik a döntőben még másik pár mellett álltak – szerelmükről a TV2-nek beszéltek.

Aiden és Szandi

Fotó: TV2

„Kitty most minket nagyon utál. Már akkor felfigyeltem Szandira, amikor bejött, de akkor még a Kittyvel voltam. Aztán amikor összeköltöztünk, akkor sokkal többet beszélgettünk, megismertem és nagyon pozitívan csalódtam. Aztán a kiesés után a hotelben buliztunk és jól éreztük magunkat…” – mondta Aiden, arról viszont nem beszéltek, hogy mik a közös terveik, vagy hogyan képzelik el a folytatást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top