nlc.hu
Sztárok

Tűzeset a Konyhafőnökben

Lángolt a mikró A Konyhafőnök VIP-ben – videó

Élő Marci majdnem felgyújtotta a gépet.

A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában majdnem egy komoly tűzeset történt a konyhában, Fördős Zé azonban még időben közbelépett.

mikró

Fördős Zé kiszedte a mikróból a szénné égett, még javában szikrázó cékladarabot – Fotó: Sajtóklub

Mindenki gyanútlanul dolgozott a pultjában, amikor a műsorvezető felkiáltott: “Kinek ég valamije a mikróban?“. Ekkor pattant oda Élő Marci, aki rájött, hogy a céklája éppen szénné ég.

Kicsit kínosan éreztem magam. Lehet, hogy tönkretettem a mikrót. Remélem, nem. Közben komikus is volt, hogy sikerült elszenesíteni egy céklát másodpercek alatt. (…) Most próbáltam volna egy olyan tányért lerakni, ami úgy néz ki, mintha rengeteg gyakorlatom lenne. Ráparáztam. Magas ez a léc” – vallotta be a kamerák előtt a DJ, zenei producer, aki a szétzuhanásával magyarázta, hogy a mikróban felejtette a céklát.

Miután kikapcsolta a gépet, Fördős Zé azonnal odaszaladt, hogy megnézhesse, mi maradt Élő Marci alapanyagából. Ahogy később Sárközi Ákos megjegyezte: egy meteor.

A zenei producer pechszériája azonban itt még nem ért véget: egy rosszul sikerült húzásával sikerült majdnem megégetnie magát. “Önveszélyes vagy” – mondta Marcinak Rácz Jenő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top