nlc.hu
Sztárok

Kökény Dani a kritikákról

A Sztárban sztár leszek! énekesét, Kökény Danit rosszul érintik a kemény kritikák

Őszintén vallott a tehetségkutató háttérműsorában.

Kökény Dani a mesterektől és a kommentelőktől is kap hideget-meleget, de hogy hogyan is éli meg egy fiatal tehetség a negatív kritikákat, arról ő maga mesélt a Sztárban Sztár leszek! riporterének, Schobert Larának.

Kökény Dani,

Kökény Dani a Sztárban Sztár leszek!  4. élő-show-jában – Fotó: Sajtószoba

Természetesen az értékelés közben az embert ugye ez eléggé rosszul érinti, mivel egy hét munka van az egész produkcióban, az egész fellépésben. Ez a munkánkra nézve egy kicsit rosszul esik az embernek. Viszont egy-két órára rá, amikor felfogom az egész szituációt, akkor rájövök, hogy ez igazából csak építőként tud rám hatni. És mindig ezeket a problémákat próbálom kiküszöbölni a következő produkciókban” – vallotta be a 17 éves énekes.

A Top5-be bekerült Kökény Dani arról is beszélt a miniinterjúban, hogy gátlásokkal tele érkezett a műsorba, de hétről hétre próbálja ezeket leküzdeni. “Úgy érzem, most már majdnem összeset sikerült leküzdenem, hiszen majdhogynem egymillió ember előtt nőként voltam beöltözve” – jelentette ki mosolyogva. “Próbálok minden héten előre menni, és új kihívásokkal megküzdeni” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top