nlc.hu
Sztárok

Koltai Róbert az állapotáról

Koltai Róbert: „Nem szoktam magamat gyászolni”

A félelemre nemet mondott Róbert.

Koltai Róbert már augusztusban, amikor a Bujtor István-filmfesztiválon életműdíjat kapott, jelezte, nincs jó állapotban. Azóta még egy műtéten is átesett, ugyanis nemcsak járni, de egy idő után már beszélni sem tudott. 

Koltai Róbert

Koltai Róbert (Bóta Café című műsor)

A színész heteket töltött a kórházban, ahol mindenfélére gyanakodtak, Parkinson-kórt és jóindulatú daganatot is feltételeztek.

„Arról most is beszélhetnék, mert elég jóindulatú… Ahogy megcsinálták ezt a shunt behelyezést – ami az agyvíznek az áramlását befolyásolja, ott volt valami gond –, másnap a betegtársaim megtapsoltak, mert már csak tiszteletből nem dobtam el a járókeretet – mondta a FixTV Bóta Café című műsorában a színész, akinek azóta egészen megváltozott a mozgása. Majd arra a kérdésre is felelt, félt-e, hogy ez az egészségügyi gond a karrierje vagy akár az élete végét is jelentheti. – Nem szoktam magamat gyászolni, mindig bizalommal indulok neki az újabb perceknek, óráknak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top