nlc.hu
Sztárok
Könnyeket csal a szembe Koltai Róbert éneke

Könnyeket csal a szembe Koltai Róbert éneke Darvas Ferenc kíséretével

Az Adom a napon keddi adásában Koltai Róbert egy napját láthattuk, amely rendkívül izgalmasnak és mozgalmasnak bizonyult. Mindezek mellett pedig volt benne jó pár megható pillanat is.

Az Adom a napom 3. évadának hatodik vendége Koltai Róbert, akit Geszti Péter nagy szeretettel hívott meg a műsorába, ugyanis egy igazi legendának tartja vendégét. A műsorvezető mint mondta, a művész úr nem csak feledhetetlen alakításaival hagyott nyomot generációkban, hanem civilben is egy igazi jelenség, egy imádni való ember. Így hát nem is csoda, hogy Geszti Péter egyenesen rajong érte. 

Koltai Róbert (Fotó: Viasat3)

Koltai Róbert (Fotó: Viasat3)

Könnyfakasztó pillanatoknak lehettünk szem és fültanúi

Koltai Róbert a nap során rengeteg izgalmas pillanatot mutatott meg életéből. Példának okáért nem csak betekintést engedett otthoni életének legintimebb pillanataiba, hanem egy kínos előadásának történetét is elmesélte, amelyet saját húga zavart meg. Mindezek mellett pedig egy igencsak érzelmes előadást is láthattunk a színésztől, aki Darvas Ferenc magyar zeneszerző és zongorista közreműködésével énekelt el egy megható dalt.

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Koltai Róbert, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top