nlc.hu
Sztárok
Elállt a szavunk Koltai Róbert otthonában történtektől

Koltai Róbert betekintést engedett otthonába, és rögtön el is állt tőle a szavunk

A színész beengedte a kamerákat az otthonába, ott pedig kedvese, Ildikó, olyat mutatott, aminek láttán leesett az állunk!

Javában zajlik az Adom a napom harmadik évada, amelynek a hatodik vendége nem más, mint Koltai Róbert. A Jászai Mari-díjas magyar színművész, filmrendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagjának napját tehát végig követhetjük az online felületen, egészen addig a pillanatig, míg nem találkozik Geszti Péterrel a műsor stúdiójában. 

A Nógrád Megyei Önkormányzat idei Madách-díjával kitüntetett Dörner György színmûvész, szinkronszínész, érdemes és kiváló mûvész, az Újszínház igazgatója (b) és Koltai Róbert Jászai Mari-díjas színmûvész, filmrendezõ, érdemes mûvész a Madách Imre születésének évfordulója alkalmából rendezett ünnepség és díjátadó után a balassagyarmati Mikszáth Kálmán Mûvelõdési Központban 2020. január 21-én

Koltai Róbert (Fotó:MTI/Komka Péter)

Betekintést engedett otthonába

A stream alatt a művész beengedte otthonába a kamerákat is, ahol nem is akármilyen pillanatnak lehettünk szem- és fültanúi. Koltai Róberték ugyanis megmutatták, hogy milyen trükköket tud kis kedvencük. Kétségtelen, hogy elképesztően ügyes a kutyusuk, Matyi ugyanis olyan parádés trükköket mutatott be a kameráknak, amelyek láttán teljesen elállt a szavunk! 

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Koltai Róbert, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top