nlc.hu
TV-sztárok

Koltai Róbert és Gaál Ildikó kapcsolata

Koltai Róbert és párja: Nemcsak otthon, de a munkában is kiegészítjük egymást

Szerelmükről vallott Koltai Róbert és Gaál Ildikó.

Egy színdarab kapcsán ismerkedett meg Koltai Róbert és Gaál Ildikó. A nő özvegy volt, néhai férje, Mucsi Sándor kapcsán ismerte a színészt, ám kapcsolatuk azután kezdődött, hogy Ildikó megnézte a Végállomás című darabot, Koltai Róberttel a főszerepben.

Gaál Ildikó és Koltai Róbert hat éve alkot egy párt (Fotó Birton Szabolcs, Central)

Gaál Ildikó és Koltai Róbert hat éve alkot egy párt (Fotó Birton Szabolcs, Central)

„A születésnapom reggelén azonban annyira megörültem, hogy láttam, éppen abban a darabban játszik, amire kíváncsi vagyok – hisz korábban az Új Színháznak én is feldolgoztam ezt a darabot” – árulta el Ildikó a Blikknek.

A rendezőnő régóta kereste „női aggyal”, hogyan működnek a férfiak rezgései, és úgy érezte, ez a darab választ adott erre.

„2016 gyönyörű nyarán elhívtam Ildikót beszélgetni, onnantól felgyorsultak az események. Akkor kerültünk igazán közel egymáshoz, és ez azóta is tart. Nemcsak otthon, de a munkában is kiegészítjük egymást, hiszen rendszeresen dolgozunk együtt, a közös munka pedig nagyon jól működik, bár néha azért akadnak szakmai viták” – tette hozzá Koltai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top